www.huahin-spa.nl

Bedrijfsnaam: Hua Hin B.V. Plaats:
Telefoon: Website: www.huahin-spa.nl
www.huahin-spa.nl
HUA HIN SPA & WELLNESS TILBURG

In een omgeving met steeds meer oosterse accenten, hebt u de gelegenheid kennis te maken met de bijzondere Thaise cultuur van ontspanning, verzorging, speciale zorg , gastvrijheid en speciale warmte.

Wij doen dat met zorg, wij luisteren naar U en Uw lichaam.

De massage salon is als eerste operationeel. Op termijn zullen wij diensten verzorgen als acupunctuur, speciale gezichtsbehandelingen en de verzorging en opmaak van handen en voeten. Wij helpen U om te beslissen bij het kopen van speciale oliën en andere producten om Uw lichaam te verzorgen, speciale zorg bij het tot rust brengen van Uw lichaam in dit drukke leven.

Als U bij ons komt voor massage selecteerden wij de juiste olie en serveren wij een speciale kruidenthee om het effect van ontspanning te versterken.
Om totale ontspanning te realiseren en Uw lichaam in een langduriger ontspanning te houden, verkopen wij ook producten om Uw lichaam thuis te verzorgen. Naast de traditionele massages, zijn wij ( gediplomeerd ) gespecialiseerd in Aroma-therapie massages en Hotstone massages en kruidenstempel behandelingen. De speciale Oliën voor de Aroma therapie hebben wij op voorraad.

Hua Hin B.V. is toegevoegd door Y. Chaimon via IP adres 145.133.247.101.

www.samsonsites.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.