Corona + vaccin !

Dag allemaal die op één of andere manier met het coronavirus (zoals covid-19) en/of het vaccin tegen corona te maken heeft.

Wilt u meer weten en/of een betere keuze maken betreft met corona en vaccinnatie.

 

Bezoek dan deze webpagina van een aandezwier website waar er informatie over wordt gegeven.
Zie, lees en hoor door te klikken op: corona en het vaccin !

Welke verschillende informatie is er te vinden betreft corona, vaccin, humor, muziek en toebehoren:

 

Er wordt op deze webpagina van verschillende posities informatie gegeven.
Onder andere over corona. Maar ook over het vaccin die het corona zou moeten bestrijden.
Dus de neutrale, positieve en negatieve kanten belicht met ook wat muziek en humor erbij.
Er wordt verschillende stof behandeld waardoor u ook tot nadenken wordt gezet.
Dus er wordt over corona waar ook covid-19 overvalt besproken.
Het vaccineren en 3 verschillende vaccin wordt besproken.
Er staat informatie over mondkapjes en handgel.
Er zijn ook liedjes en humor te vinden.

 

Ik hoop dat u er wat aan heeft.

 

 

 

Dit reclame-artikel is geplaatst door (mz.333), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.
 

Mexicaanse deken

Mexicaanse deken

Productfoto’s maken blijft altijd ingewikkeld. Vooral van onze Mexicaanse dekens. In de studio zijn sommige kleuren prachtig. Andere kleuren krijgen je er niet goed op.  Een goede oplossing is de foto’s buiten te maken. Hierbij zijn de resultaten bijna altijd goed.

Daarom nemen we onze Mexicaanse dekens regelmatig mee naar Italië om ze daar op de foto te zetten. Hier heb je vaak goed zonlicht. Bovendien kun hier natuurlijk prachtige sfeerfoto’s maken, zoals bijvoorbeeld bovenstaande foto in Roccaverano, bij de toren van Vengore. Deze toren is ook opgenomen in de wandeling “cinque torri Roccaverano“.

Grote voordeel is ook dat de foto’s een beetje een Internationale sfeer hebben, wat natuurlijk goed is voor onze internationale verkoop. Wij verkopen onze dekens en natuurlijk ook onze hangmatten in heel Europa via onze vijf sites.

Gespecialiseerd zijn we in de Mexicaanse hangmat, maar ook voor een Braziliaanse hangmat kunt u natuurlijk bij ons terecht. Al onze producten worden door ons zelf geïmporteerd uit Zuid Amerika, in dit geval dus uit Mexico en Brazilië. Alles wat wij verkopen hebben we dus thuis op voorraad en is leverbaar binnen 1 werkdag in Nederland.

De mexicaanse deken hebben we in drie typen : de serape, de falsa en de indiaanse deken. De dekens worden tegenwoordig niet meer alleen van katoen gemaakt, maar ook vaak van acryl. Dit om meer sprekende kleuren te krijgen.

Het ligbed van de Mexicaanse hangmatten is van katoen en de draaglijnen zijn van nylon.

De Mexicaanse hangmat gebruik ik ook veel in Italië, Roccaverano voor mijn middagslaapje. Ideaal ligcomfort bieden deze hangmatten en zijn met het vaak warme weer in Italïe heerlijk koel.

Naast hangmatten en dekens verkopen we natuurlijk ook allerlei handige accesoires voor deze producten, zoals ophangsets, touwen, hangmatstandaards etc. Voor de dekens een handige draagriem waarmee de deken eenvoudig mee genomen kan worden. Ook handig om de deken mee te nemen op de motor bijvoorbeeld,

 

 

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Herman Steinebach), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.
 

Webdesigner in Tilburg

Webdesigner in Tilburg

Als expert in WordPress webdesign en zoekmachine optimalisatie is Studio Het Zwarte Schaap actief in de regio Tilburg. Dat is ook de reden dat Studio Het Zwarte Schaap hoog genoteerd staat met de zoekterm als webdesigner Tilburg. Studio Het Zwarte Schaap maakte  in de voorgaande jaren al honderden websites voor klanten in de regio van Tilburg en omstreken, maar heeft ook klanten in de rest van nederland.

Goedkoopste in webdesign?

Nee, vast niet, maar uit gesprekken met klanten is naar voren gekomen dat Studio Het Zwarte Schaap in veel gevallen wel meer dan de helft goedkoper is dan de concurrenten die in dure panden zitten en dure autos rijden. Hoge overhead kosten is iets waar Studio Het Zwarte Schaap zich liever niet mee inlaat. Geen hippe sales jongens die in een Tesla komen aanrijden. Studio Het Zwarte Schaap opereert daarom vanuit een thuiskantoor, en dat was al de werkwijze vóór de corona-tijd.

Webdesign maar ook webshop ontwerp!

Studio Het Zwarte Schaap is een allrounder als het gaat om web design, want ook webshops worden veelvuldig gebouwd. Door webshops te koppelen met een iDEAL koppeling is een snelle en veilige afhandeling van de betaling mogelijk!

Beter vindbaar met SEO pakketten

Studio het Zwarte Schaap heeft daarom, speciaal voor de ondernemer die zijn website beter vindbaar wil laten worden in Google, SEO pakketten samen gesteld. Met een SEO pakket wordt er maandelijks gewerkt aan een verbeterde vindbaarheid van de site, en dus meer klanten en aanvragen.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Blogboy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.