Expoding Kittens

Bedrijfsnaam: Plaats:
Telefoon: Website: Expoding Kittens
Expoding Kittens
Exploding kittens is een uniek en leuk kaartspel wat een enorm succes was op de crowdfunding website Kickstarter. Het is nu ook in Nederland te koop!

is toegevoegd door Stanley via IP adres 103.41.39.126.

www.samsonsites.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

 

www.scheltingawonen.amsterdam

Bedrijfsnaam: Scheltinga Wonen Plaats:
Telefoon: Website: www.scheltingawonen.amsterdam
www.scheltingawonen.amsterdam
Onder het genot van een kopje koffie kunt u met ons, een keuze maken uit onze uitgebreide collecties van gordijnen, vitrages, zonwering, raamdecoratie, tapijt, vinyl, marmoleum, PVC vloeren, behang en woonaccessoires. Wij helpen u graag met keuzes te maken die het best bij u passen. Wij bieden hiernaast ook de service om op locatie te komen om op te meten en u te adviseren, deze advisering is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Wanneer u om wat voor reden dan ook niet in staat zijn om een bezoek te brengen aan één van onze winkels, dan bestaat de mogelijkheid er ook dat wij u bezoeken en een groot deel van onze collectie met ons meenemen zodat u thuis vanuit uw luie stoel een keuze kan maken voor uw woninginrichting. Ook stofferen wij grotere projecten, zoals o.a. scholen, tandarts-, fysio- en/of dokterspraktijken, kinderdagverblijven, overheidsinstellingen, bejaarden- en verzorging/verpleegtehuizen.

Scheltinga Wonen is toegevoegd door Frank Bout via IP adres 145.133.247.101.

www.samsonsites.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

 

www.wimhypotheken.nl

Bedrijfsnaam: Wim Hypotheken Plaats:
Telefoon: Website: www.wimhypotheken.nl
www.wimhypotheken.nl
De juiste hypotheek voor de juiste prijs? Wim Hypotheken helpt jou daarbij! Er zijn zoveel aanbieders en wij begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij begeleiden jou bij het aanvragen van de juiste hypotheek en bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen. Daarbij kan je zelf al heel veel zelf doen. Samen zorgen wij ervoor dat jij jouw droom huis kunt kopen!

Iedere situatie is anders. Wim Hypotheken kijkt naar jouw persoonlijke situatie en adviseert jou over de mogelijkheden. Soms is de goedkoopste oplossing niet de beste oplossing. Aan de hand van jouw voorkeuren, financiële situatie en het huis dat je wilt kopen bepalen wij samen met jou welke hypotheek bij jou past.

Wim Hypotheken is toegevoegd door Wim van Baekel via IP adres 145.133.247.101.

www.samsonsites.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.