www.thbc.nl

Bedrijfsnaam: Stretch, the human battery company Plaats:
Telefoon: Website: www.thbc.nl
www.thbc.nl
Stretch, the human battery company
Burn out begeleiding vind je bij Stretch, een trainingsbureau volledig gespecialiseerd in burnout begeleiding. Stretch werkt vanuit diverse vestigingen van Tribes in Nederland, de hoofdvestiging is gevestigd in Eindhoven, FlightForum 840. Als je liever hebt dat de burn out behandeling bij je thuis plaatsvinden, dan kan dat. De begeleiding vindt dat plaats lekker bij je thuis. Dat maakt de dienstverlening van Stretch, the human battery company uniek.

Hoe ziet er zo’n behandeling of begeleiding bij burn out eigenlijk uit? Stretch werkt aan de hand van een 7 stappen model. Omdat elke burnout uniek is, kan er op voorhand niet gezegd worden welke interventies nodig zijn voor de optimale begeleiding of behandeling bij jou. Maar het unieke van Stretch in Eindhoven is dat zij alle interventies bij burn out behandeling of begeleiding onder 1 dak hebben gebracht. Dat betekent dat er precies gedaan wordt, wat nodig is. Dat is anders dan de meeste aanbieders van burnout behandeling of begeleiding. Die richten zich vaak op slechts 1 therapie of methodiek, dat werkt nooit bij iedereen.

Stretch, the human battery company is toegevoegd door Theo Mommers via IP adres 145.133.247.101.

www.samsonsites.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

 

www.jachthavenrotterdam.nl

Bedrijfsnaam: Jachthaven Rotterdam Plaats:
Telefoon: Website: www.jachthavenrotterdam.nl
www.jachthavenrotterdam.nl
Jachthaven Rotterdam is een veilige thuishaven voor uw boot. Gevestigd nabij het centrum van Rotterdam aan het Noorderkanaal langs de A-20. Wij zijn goed bereikbaar vanuit het centrum van de stad en vanuit de naast gelegen Gemeente Lansingerland. Ook van heden en ver kunt u gemakkelijk bij ons terecht. Met de auto is het bijvoorbeeld maar 20 minuten rijden vanuit Den Haag. Door de perfecte ligging zijn alle vaargebieden gemakkelijk bereikbaar of u nu de rivieren en plassen wilt bevaren of liever het zeegat, het is allemaal mogelijk. Bij Jachthaven Rotterdam liggen voornamelijk sloepen, speedboten en motorkruisers aangezien het vaargebied bij uitstek geschikt is voor dit type boten. Het aanbod van stalling – en ligplaatsen is gevarieerd in lengte van 5 tot 12 meter.

Jachthaven Rotterdam is toegevoegd door Erik van Essen via IP adres 145.133.247.101.

www.samsonsites.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

 

www.stomerij-wasserij-eindhoven.nl

Bedrijfsnaam: Stomerij Wasserij Eindhoven Plaats:
Telefoon: Website: www.stomerij-wasserij-eindhoven.nl
www.stomerij-wasserij-eindhoven.nl
De stomerij voor Eindhoven

Bent u op zoek naar een stomerij voor Eindhoven en omstreken? Een wasserij voor Eindhoven waar u zeker kunt zijn dat er met de grootst mogelijke zorg met uw was om wordt gegaan? Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen op de website van Stomerij Wasserij Eindhoven. Ons bedrijf behoort tot de grootste, beste en meest moderne stomerijen en wasserijen van Nederland. Bij ons vindt u vakwerk op maat. Wij zorgen ervoor dat uw was met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld en dat u met onze wasservice in Eindhoven eigenlijk helemaal geen omkijken meer heeft naar uw was.

Stomerij Wasserij Eindhoven is toegevoegd door Frans van de Kerkhof via IP adres 145.133.247.101.

www.samsonsites.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.