Gel Nagellak Thuis Verwijderen (zonder het er gewoon af te krabben)

 

Ik ben al meer dan twee jaar een echte fan van gel nagellak. Zodra ik de levensstijl zonder chipping en scheuren probeerde, was ik klaar met traditionele nagellak manicures. Er is echter één ding dat ik nog steeds een beetje irritant vind aan gel nagellak, je moet terug gaan naar de salon om het te laten verwijderen. Het is onhandig en het kost vaak extra geld, dus ik doe het nooit echt, en je weet wat dat betekent. Ik heb onlangs ontdekt dat je het verwijderingsproces in principe thuis zelf kunt doen met Pink Gellac, zonder onnodig nageltrauma. Hier is hoe en wat je nodig hebt.

  • Gel nagellak remover
  • Watte schijfjes
  • 10 folievierkanten, ongeveer 1,5 inch breed
  • Een nagelvijl
  • Een oranje stok
  • Een buffer

Vijl de bovenste glanslaag van het oppervlak van elke nagel. Dit verbreekt het zegel op de lak en laat de aceton zijn werk doen. Week de watte schijfjes goed in de gel nagellak remover zodat ze goed in geweekt zijn. Wikkel de watten boven om je vingertop en dan met een folie vierkant er om heen. Nu laat je nagels ongeveer 10 minuten goed weken en verwijder vervolgens de aluminiumfolie. Als je kunt, verwijder het dan zodat het in zijn komvormige vorm blijft, met het katoen naar binnen. (Dat maakt het gemakkelijker als je wat langer moet weken).

Begin met het schrapen van de nagel met het oranje stokje of wel wood sticks. Het zou gemakkelijk los moeten komen. Als sommige plekken echt hardnekkig blijven zitten, week dan nog vijf minuten in en probeer het opnieuw. Tot slot, wrijf je nagels met een microvezel doekje om eventuele resten te verwijderen. Was je handen om alle resterende acetongeur kwijt te raken. Als je wilt, kun je nu ook op een blanke laag nagelversterker er op lakken zodat je nagels er mooi verzorgd uit zien. En dat is het! Je bent klaar!

https://www.pinkgellac.nl/pink-gellac-nail-care

Heb je al die positieve reacties gezien over de manier hoe gellak gebruikt wordt? Aarzel dan niet en bezoek de website.

 

Ga ook je rijbewijs halen!

Normal
0

21

false
false
false

NL

Ooit komt het moment om je rijbewijs te gaan halen. Helaas is dit nog geen schoolvak, dus moet je zelf je rijbewijs halen. Het is net zoals een diploma halen, alleen gaat het hier grotendeels over praktijkkennis. De meeste examens op school zijn examens waarvoor je in de boeken moet duiken. Dat is bij een rijbewijs halen natuurlijk ook wel een beetje zo. Je moet ook slagen in het theorie-examen, maar hier ben je vooral bezig met oefenen in de praktijk: het rijlessen nemen. 

Het klikt, of het klikt niet!

Het is belangrijk dat het klikt tussen jou en de rijinstructeur. Als er problemen zijn op dit vlak kun je beter kiezen voor een andere instructeur. Er zullen heus wel meer rijscholen in de buurt zijn. Indien nodig kun je bij meerdere bedrijven een proefles aanvragen. Deze proeflessen zijn niet altijd gratis maar worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief. Op deze manier leer je verschillende instructeurs kennen en kun je rustig een keuze maken. Trek er op deze manier een paar weken voor uit om een keuze te maken.

Fantastische rijlessen gehad, ik denk dat ik mij geen betere rijschool had kunnen wensen. Harry geeft gewoon TOP les 
 
Jeroen Tol, Zaandam

Recensies en vrienden

Ook is het handig om rond te vragen in je vriendenkring waar anderen hun rijbewijs haalden. Je kunt ook goed letten op echte reviews van echte leerlingen! Kijk maar eens op de website van Rijopleiding de Kort. Daar staan heel veel recensies van supertevreden ex-leerlingen. Dat bespaart je een lange zoektocht.

Positieve reacties zijn een heel goede indicatie. Gebruik daarnaast de proefles om te kijken of het klikt tussen jou en de rijinstructeur. Vertrouwen is hier een sleutelwoord.

Ik voel me op mijn gemak bij Harry. Ik vind dat erg belangrijk daardoor leer ik beter en sneller.
 
Daphne Timmer, Middenbeemster

Wat is je motivatie?

Denk er goed over na waarom een rijbewijs halen voor jou belangrijk is. Een rijbewijs halen lijkt misschien eenvoudig maar het kan erg lastig worden als je niet gemotiveerd bent. Als je door je ouders verplicht wordt om lessen te gaan volgen is dat jammer. Eigenlijk zou het initiatief vanuit jezelf moeten komen. Jij wilt straks meer onafhankelijk door het leven kunnen gaan. Solliciteren voor een bepaalde baan of jezelf onafhankelijk kunnen verplaatsen, kunnen goede voorbeelden van positieve motivatie zijn. Als je een bepaald beroep uitoefent, waarbij autorijden gewoon een must is, dan kun je niet zonder rijbewijs halen. In dit geval zal je motivatie groter zijn dan wanneer je verplicht wordt door je ouders.

Wat jouw motivatie ook is, we wensen je veel succes in je zoektocht naar een goede autorijschool. Je kunt altijd bij ons langskomen voor een proefles. Er zijn na afloop geen verplichtingen. Je bent alvast van harte welkom.

Woon je in Noord-Holland, kijk dan eens op de website van:

Rijopleiding de Kort
Zaanweg 54E
1521 DL Wormerveer

http://www.rijopleidingdekort.nl

Heb je al die positieve reacties gezien over de manier van lesgeven van instructeur Harry? Aarzel dan niet en pak de telefoon voor een eerste afspraak :
Tel. 06 2847 2293

 

 

 

Handige USB-stopcontacten

Handige USB-stopcontacten

Overal zijn stopcontacten te vinden, want bijna alles heeft tegenwoordig elektriciteit nodig. Veel apparaten hebben alleen een kabel maar bij bijvoorbeeld veel smartphone opladers heb een kabel en een USB-adapter nodig om je telefoon op te laden. Om je toestel met een powerbank op te laden heb je alleen een kabel nodig. Opladers raken wel een keer kwijt en kunnen snel aan vervanging toe zijn. Daarvoor zijn er stopcontacten gemaakt waarbij je naast je andere apparaten ook je telefoons met een USB-kabel van stroom kunt voorzien. Er zitten dan 2 USB-stopcontacten in waarbij je zonder adapter je toestel kan opladen. Het voordeel hiervan is dat je het nooit kwijt kan raken en het is goedkoper als je vaak je adapter kwijtraakt.

Je toestel opladen zonder adapter

Oplaadkabels worden snel vergeten in stopcontacten als je ergens anders bent, en met deze stopcontacten hoef je thuis geen adapter te hebben voor de kabel. Het is mogelijk om tegelijk 2 toestellen energie te geven en je kan er nog een apparaat aan toevoegen. Om het stopcontact in de muur te plaatsen verwijder het oude stopcontact en plaats je weer de nieuwe zoals je dat met een normaal stopcontact doet. Stopcontacten worden dagelijks gebruikt en als je apparaten hebt dat je veel gebruikt moet het ook veel opgeladen worden. Als je bijvoorbeeld je laptop, telefoon en powerbank moet opladen kun je dat perfect doen met deze stopcontacten.

Meerdere toestellen opladen met een USB-stopcontact

Vaak komt het voor dat je meerdere toestellen tegelijk energie wilt geven, maar dat je maar 1 oplader hebt. Aan stopcontacten is in de meeste huizen geen tekort maar om je smartphone of tablet op te laden gebruiken veel mensen dezelfde oplader. Met USB-stopcontacten heb je deze problemen niet waarbij je 3 apparaten tegelijkertijd van elektriciteit kan voorzien. Er zijn verschillende stopcontacten, waarbij je ze hebt met of zonder raamwerk. Ze zijn ook in meerdere pakketten beschikbaar waarbij je meerdere USB-stopcontacten kan bestellen, zodat je door je hele huis je apparaten met een USB-stopcontact kan opladen. Bij Zindoo heb je handige USB-stopcontacten van verschillende merken en in verschillende pakketten. De stopcontacten hebben allemaal 2 USB-poorten en een normaal stopcontact.