Het gemak van kunststof kozijnen

Tijdrovend onderhoud aan uw kozijnen is verleden tijd geworden sinds de introductie van het kunststof kozijn. Maar waarom is dit een betere optie dan houten kozijnen?

Weinig onderhoud

Kunststof kozijnen hebben een groot voordeel. U hoeft niet meer te wachten op een droge niet al te warme dag om te schilderen. Deze hoeven niet geschilderd te worden. Dus geen gedoe meer met de ladder en de verf, want deze kozijnen zijn de oplossing.  Als u af en toe een zacht sponsje met lauw warm water over uw kozijnen haalt en één keer per jaar de scharnieren van de bewegende delen insmeert is uw onderhoud al gedaan.

 

Minder stoken voor de buren

Kunststof kozijnen zorgen voor een betere isolatie van uw huis, dus ook voor minder maandelijkse vaste lasten. Daarbij zorgt minder CO2-uitstoot er ook voor dat het minder milieubelastend is. De lange levensduur van kunststof kozijnen geven een langdurig plezier van uw aankoop. Ze zijn dus goed voor uw portemonnee en u draagt bij aan een milieuvriendelijke wereld.

 

Veel keuzes

Het uiterlijk van uw huis wordt ook bevorderd met kunststof kozijnen. Door de vele stijlen, kleuren en opties is er voor ieder een passende variant te vinden. Dit alles om het uiterlijk van uw huis en het plezier te vergroten.

 

Heeft u persoonlijk advies nodig? Geen probleem, Bermon Raamwerk helpt u graag. Bermon biedt een grote selectie aan kwalitatieve kunststof kozijnen

 

Heeft  u nog vragen of behoefte aan advies. Plan een afspraak in de showroom of neem contact met ons op via 035-5243292, mail naar info@bermon.nl of neem een kijkje op www.bermon.nl

Dit artikel is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.
 

Het kerstverhaal

Kerst is soms net een sprookje. Alle lichtjes, versierde dennebomen, overal kertmannen en alle mooie kerstdorpjes. Kerst is misschien wel het grootste feest van het jaar. Over de hele wereld wordt door miljoenen mensen kerst gevierd op 25 en 26 december. Vaak wordt dit gedaan met lekker eten, cadeautjes en kerstliedjes. Kerstmis is een christelijk feest. In kerken worden verschillende diensten gehouden en het kerstverhaal wordt verteld. Thuis staat natuurijk een mooi versierde boom met lichtjes en ballen. Waarom vieren we het nou op deze manier? Om hier achter te komen moeten we zo’n 2000 jaar terug in de tijd.  

Lang geleden had de keizer besloten dat iedereen in zijn stadje geteld moest worden. Daarom moeten Jozef en zijn hoogzwangere vouw Maria een lange reis maken. Op 24 december komen ze uitgeput aan, maar er is nergens plek om te slapen. Alle herbergen zitten vol. De enige plek waar ze terecht kunne is een stal. Hier wordt in de nacht van 25 december een kindje geboren. Een heel bijzonder kindje dat de wereld zal veranderen. Het is het kindje Jezus, wie later de stichter van het Christendom wordt. Jezus wordt over de hele wereld door miljoenen mensen gezien als de zoon van God. Daarom vieren ze elk jaar zijn geboorte door onder andere een mis in de kerk: de christmus mis. Hier komt dus het woord kerstmis vandaan. Voordat kerstmis bestond vierden volken in Europa ook al feesten rond deze tijd van het jaar. Ze noemden het de mid-winterfeesten. Ze namen bomen in huis om de boomgeesten te vereren. Gelukkig kunnen we tegenwoordig gewoon een kerstboom bestellen. Als je helemaal geen zin hebt in de moeite, maar wel in de gezelligheid kan je zelfs een kant en klare kerstboom aanschaffen. Vroeger werden er echte kaarsen aangestoken in de kerstboom. Dit was erg gevaarlijk en er brak regelmatig brand uit. Gelukkig hebben we nu de veiligere elektrische lichtjes  

Dit artikel is geplaatst door (e-conomy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.
 

De lach van een kind

Wat is er nou mooier dan de lach van een kind? Helemaal niks natuurlijk. Met LEGO of met poppen spelen is het mooiste dat er bestaat als je jong bent. In de tegenwoordige maatschappij is die eenvoud niet vaak meer te vinden. Door de opkomende technologie wordt het steeds moeilijker om een cadeautje te geven aan een kind, zonder dat het snel zal vervelen. Kinderen zijn steeds meer gewent om vermaakt te worden door elektrische speeltjes die geluid maken en bewegen. Ze worden van alle kanten geprikkeld. Maar buiten spelen en zelf verhalen bedenken is zo belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Voor de gezondheid en de creativiteit. 

Buiten spelen is een hele goeie bezigheid voor de gezondheid van kinderen. Door het rennen en springen wordt de conditie opgebouwd en worden de spieren aangesterkt. Speeltuinen zijn geweldig voor sociale ontwikkeling door met andere kinderen te spelen. Jonge kinderen hebben vaak ook een overvloed aan energie, die ze niet kwijt kunnen als ze niet buiten spelen en even actief bezig kunnen zijn. Klimrekken en speeltoestellen werken ook erg goed. Als je weet dat een kind veel buiten speelt, is een cadeautje kopen gelijk een stuk makkelijker! Er zijn genoeg leuke winkels waar je buitenspeelgoed kan kopen.  

Door met poppen of auto’s te spelen wordt de creativiteit van de kinderen geprikkeld. Ze verzinnen zelf de mooiste verhalen over wat er gebeurd. Kinderen hebben een enorm grote fantasie en door al het elektrische speelgoed wat tegenwoordig komt kijken, wordt deze fantasie snel de kop in gedrukt. Als ze van kleins af aan met niet (of weinig) elektrisch speelgoed opgroeien, zal hun fantasie groots worden. De kinderen zullen zichzelf uren kunnen vermaken. Probeer bijvoorbeeld eens om een zandbak kopen met een paar emmertjes en schepjes. De kinderen zullen in no-time zandkoekjes bakken en zandkastelen bouwen. Dan heb je zelf af en toe ook even je rust.  

Dit artikel is geplaatst door (e-conomy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.