Stretchtent huren voor feest of evenement

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf om een stretchtent te huren voor jouw bruiloft, (bedrijfs)feest festival of event? Bij Himmeltak kun je een stretchtent huren in de maat die jij wilt!

Himmeltak is de 2.0, meer luxe, versie van stretchtent verhuur brabant, welke al jaren gespecialiseerd is in het verhuren van diverse soorten festivaltenten.

Wat heb je aan zo’n stretchtent?

Met een stretchtent, pagodetent, sailclothtent, of zoals de belgen het vaak noemen, ivorytent, zorg je voor de nodige beschutting tijdens een bruiloft, of bedrijfs- feest of ander evenement. Je gasten of bezoekers staan dus bij een regenbui lekker droog. Wat veel mensen vaak onderschatten is de zon. Mooi weer is natuurlijk alles waar je op hoopt, maar beschutting tegen de zon is een aangename toevoeging. Regen op je feest is vervelend, maar teveel hitte ook! Daarom is een stretchtent huren de ideale manier om ervoor te zorgen dat alle elementen van jouw feest kloppen!

Hoe gaat zo’n festivaltent huren in zijn werk?

De professionals van Himmeltak komen, uiteraard na goed keuring van de offerte, op de afgesproken dag langs om de tent op te bouwen. Het opbouwen gebeurt op donderdag of vrijdag, en het afbouwen vindt plaats op zondag of maandag. In de meeste gevallen ligt er een vloer in de tent om er voor t zorgen dat de bezoekers geen last hebben van oneffen-heden. Deze vloer kan van hout zijn, een zogenaamde vlondervloer, of van kunststof cassettes. In de vloerdelen zijn uitsparingen gemaakt voor de houten palen waarop de tent rust. De tent wordt op de palen bevestigd, en strak getrokken met meerdere spanbanden. Deze spanbanden zijn verankerd in de grond. Dit zorgt voor een stabiele en stevige tent die tegen een flinke wind kan. Een stretchtent huren is daarom een zeer veilige oplossing!

 

 

Corona + vaccin !

Dag allemaal die op één of andere manier met het coronavirus (zoals covid-19) en/of het vaccin tegen corona te maken heeft.

Wilt u meer weten en/of een betere keuze maken betreft met corona en vaccinnatie.

 

Bezoek dan deze webpagina van een aandezwier website waar er informatie over wordt gegeven.
Zie, lees en hoor door te klikken op: corona en het vaccin !

Welke verschillende informatie is er te vinden betreft corona, vaccin, humor, muziek en toebehoren:

 

Er wordt op deze webpagina van verschillende posities informatie gegeven.
Onder andere over corona. Maar ook over het vaccin die het corona zou moeten bestrijden.
Dus de neutrale, positieve en negatieve kanten belicht met ook wat muziek en humor erbij.
Er wordt verschillende stof behandeld waardoor u ook tot nadenken wordt gezet.
Dus er wordt over corona waar ook covid-19 overvalt besproken.
Het vaccineren en 3 verschillende vaccin wordt besproken.
Er staat informatie over mondkapjes en handgel.
Er zijn ook liedjes en humor te vinden.

 

Ik hoop dat u er wat aan heeft.

 

 

 

Dit reclame-artikel is geplaatst door (mz.333), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.
 

Mexicaanse deken

Mexicaanse deken

Productfoto’s maken blijft altijd ingewikkeld. Vooral van onze Mexicaanse dekens. In de studio zijn sommige kleuren prachtig. Andere kleuren krijgen je er niet goed op.  Een goede oplossing is de foto’s buiten te maken. Hierbij zijn de resultaten bijna altijd goed.

Daarom nemen we onze Mexicaanse dekens regelmatig mee naar Italië om ze daar op de foto te zetten. Hier heb je vaak goed zonlicht. Bovendien kun hier natuurlijk prachtige sfeerfoto’s maken, zoals bijvoorbeeld bovenstaande foto in Roccaverano, bij de toren van Vengore. Deze toren is ook opgenomen in de wandeling “cinque torri Roccaverano“.

Grote voordeel is ook dat de foto’s een beetje een Internationale sfeer hebben, wat natuurlijk goed is voor onze internationale verkoop. Wij verkopen onze dekens en natuurlijk ook onze hangmatten in heel Europa via onze vijf sites.

Gespecialiseerd zijn we in de Mexicaanse hangmat, maar ook voor een Braziliaanse hangmat kunt u natuurlijk bij ons terecht. Al onze producten worden door ons zelf geïmporteerd uit Zuid Amerika, in dit geval dus uit Mexico en Brazilië. Alles wat wij verkopen hebben we dus thuis op voorraad en is leverbaar binnen 1 werkdag in Nederland.

De mexicaanse deken hebben we in drie typen : de serape, de falsa en de indiaanse deken. De dekens worden tegenwoordig niet meer alleen van katoen gemaakt, maar ook vaak van acryl. Dit om meer sprekende kleuren te krijgen.

Het ligbed van de Mexicaanse hangmatten is van katoen en de draaglijnen zijn van nylon.

De Mexicaanse hangmat gebruik ik ook veel in Italië, Roccaverano voor mijn middagslaapje. Ideaal ligcomfort bieden deze hangmatten en zijn met het vaak warme weer in Italïe heerlijk koel.

Naast hangmatten en dekens verkopen we natuurlijk ook allerlei handige accesoires voor deze producten, zoals ophangsets, touwen, hangmatstandaards etc. Voor de dekens een handige draagriem waarmee de deken eenvoudig mee genomen kan worden. Ook handig om de deken mee te nemen op de motor bijvoorbeeld,

 

 

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Herman Steinebach), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.