Stretchtent huren voor feest of evenement

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf om een stretchtent te huren voor jouw bruiloft, (bedrijfs)feest festival of event? Bij Himmeltak kun je een stretchtent huren in de maat die jij wilt!

Himmeltak is de 2.0, meer luxe, versie van stretchtent verhuur brabant, welke al jaren gespecialiseerd is in het verhuren van diverse soorten festivaltenten.

Wat heb je aan zo’n stretchtent?

Met een stretchtent, pagodetent, sailclothtent, of zoals de belgen het vaak noemen, ivorytent, zorg je voor de nodige beschutting tijdens een bruiloft, of bedrijfs- feest of ander evenement. Je gasten of bezoekers staan dus bij een regenbui lekker droog. Wat veel mensen vaak onderschatten is de zon. Mooi weer is natuurlijk alles waar je op hoopt, maar beschutting tegen de zon is een aangename toevoeging. Regen op je feest is vervelend, maar teveel hitte ook! Daarom is een stretchtent huren de ideale manier om ervoor te zorgen dat alle elementen van jouw feest kloppen!

Hoe gaat zo’n festivaltent huren in zijn werk?

De professionals van Himmeltak komen, uiteraard na goed keuring van de offerte, op de afgesproken dag langs om de tent op te bouwen. Het opbouwen gebeurt op donderdag of vrijdag, en het afbouwen vindt plaats op zondag of maandag. In de meeste gevallen ligt er een vloer in de tent om er voor t zorgen dat de bezoekers geen last hebben van oneffen-heden. Deze vloer kan van hout zijn, een zogenaamde vlondervloer, of van kunststof cassettes. In de vloerdelen zijn uitsparingen gemaakt voor de houten palen waarop de tent rust. De tent wordt op de palen bevestigd, en strak getrokken met meerdere spanbanden. Deze spanbanden zijn verankerd in de grond. Dit zorgt voor een stabiele en stevige tent die tegen een flinke wind kan. Een stretchtent huren is daarom een zeer veilige oplossing!