Verdeelkasten

Betrouwbare en veilige verdeelkasten zijn cruciaal voor de elektriciteitsvoorziening op de bouw
De belangrijkste functie van verdeelkasten op de bouwplaats is het garanderen van veilige en betrouwbare elektriciteit op het hele bouwterrein. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn hierin cruciale factoren, want ondeugdelijke aansluitingen leiden tot ongelukken, defecte apparatuur en, als gevolg daarvan tot, ernstige vertraging. Risico’s nemen met elektriciteit is, zeker in het geval van 380 Volt krachtstroom, in de bouw een absolute no-go. Geen wonder dat veel bouwers ervoor kiezen om juist de verdeelkasten van AIC die zich al jarenlang dag in, dag uit in de dagelijkse bouwpraktijk hebben bewezen, op hun bouwterrein te plaatsen. Het robuuste ontwerp, de slimme veiligheidsvoorzieningen en de stevige materialen maken de verdeelkasten van AIC tot uitermate praktische en veilige verdeelkasten waarop bouwers door heel Nederland vertrouwen.

Volop keus in verdeelkasten bij AIC
De verdeelkasten van AIC zijn niet alleen solide, betrouwbaar en geschikt voor jarenlang gebruik, maar deze kasten zijn ook nog in verschillende varianten beschikbaar. Zo biedt AIC kasten aan met alleen een aantal 2-polige aansluitingen voor 220 Volt, maar zijn ook modellen beschikbaar met verschillende combinaties van 2-polige en 5-polige aansluitingen, zodat voor meerdere types apparaten tegelijkertijd een aansluiting op de verdeelkast beschikbaar is. Daarbij heeft u ook nog de keuze tussen modellen die zijn gezekerd met 32 Ampère en 63 Ampère. Bij AIC heeft u dus volop keus als het gaat om de elektriciteitsvoorziening op uw bouwplaats, ook als het gaat om verdeelkasten.

Vragen over verdeelkasten?
Bel AIC! Neem snel contact op met AIC om te bepalen welke verdeelkasten het best bij u passen. We helpen u graag. Bel met uw vragen naar 0341 41 33 41 of mail uw vragen naar info@aic.nl.