Tweedehands wagen verkopen

Een 2dehands auto verkopen? Dat is nu nog eenvoudiger! Via de online autoveiling van Besteautobod kunt u namelijk gratis uw auto verkopen! De veiling duurt slechts 1 dag tijd, dus verkopen hoeft ook niet langer te duren. Nieuwsgierig? Lees dan verder!


 

Verkopen aan hoogste bod

Wilt u snel van uw auto, zonder in te leveren op de prijs? Dan is de autoveiling de beste manier om te verkopen. De auto levert namelijk in 88% van de gevallen een hoger bedrag op in de veiling. De veiling van Besteautobod is een gesloten veiling waar alleen erkende autobedrijven deel van uitmaken. Er zijn inmiddels meer dan 5000 aangesloten dealers en garagisten. De bedrijven zien alleen de voertuiggegevens. Uw persoonlijke gegevens blijvend beschermd.

 

24 uurs veiling

De veiling is online en duurt 24 uur. Na 24 uur loopt de veiling automatisch af en kan er niet meer geboden worden. Het hoogste bod wordt vervolgens aan u bekend gemaakt. Autobedrijven zijn vanwege het tijdslimiet actiever met bieden, en dat resulteert tot een hoger bod op uw voertuig. Met het bod kunt u doen wat u wilt. Accepteren, en dus verkopen, is niet verplicht. U beslist zelf of u de wagen verkoopt. Verkopen kan tegen het hoogste bod. Gaat u akkoord, dan kunt u dezelfde dag nog een afspraak maken voor de verkoop. De koper komt de wagen bij u thuis of op locatie ophalen, en rekent direct met u af.

 

Geen keuring vereist

Normaal moet een auto die verkocht wordt, voorzien worden van een keuring voor verkoop. Gaat u de wagen via de autoveiling verkopen, dan is een keuring voor verkoop niet nodig! U hoeft de wagen dus niet te laten keuren. Dit scheelt tijd en geld, en de wagen kan daardoor nog sneller verkocht worden. De koper kan in de meeste gevallen de auto de volgende dag al ophalen.

 

Veel voordelen

Het verkopen van de auto via Besteautobod.be brengt veel voordelen met zich mee. Zo kunt u de wagen verkopen binnen 24 uur, en kost zowel het aanmelden als de verkoop, u helemaal niets! Het bod is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. U bepaalt zelf of u de auto verkoopt via de veiling of niet. U ontvangt gegarandeerd het hoogste bedrag voor uw voertuig omdat er ruim 5000 autobedrijven kunnen bieden. Tot slot wordt de wagen bij u opgehaald en meteen afgerekend.

 

Elke merk en type auto

Ieder merk en type auto kunt u snel en zonder kosten verkopen via de veiling. Ook de minder bekende merken zoals Dacia, Lancia, Dodge, Chrysler, Isuzu of SsangYong verkoopt u dus snel en gemakkelijk. Voor elk model vinden zijn er altijd meerdere kopers, dus ook voor een berline, break, camion, camionette en cabrio.

 

Gratis en vrijblijvend bod

Meedoen is gratis en vrijblijvend. U loopt geen enkel risico. U mag het bod te allen tijde afwijzen. Verkopen is ook gratis. Kom daarom naar de website en meld uw wagen vandaag nog aan!