Ondersteunende browers voor webmail

Webmail van Skynet is overal te gebruiken als de browser ondersteund wordt. Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox en Opera ondersteunen webmail van Skynet. De browsers moeten wel geüpdatet zijn tot de laatste versie. Dit is om uw veiligheid te garanderen.

Webmail van Online                                                      

Een webmail die goed bekend staat is die van het bedrijf Skynet, voorheen bekend als Wanadoo en Orange Breedband. Skynet biedt alles-in-1-pakketten aan, waarbij klanten bovendien een persoonlijk e-mailaccount toegewezen krijgen.

U hoeft niets te installeren

Als u al beschikt over een webbrowser en internetverbinding bent u klaar om Skynet webmail te gebruiken. Er hoeft geen software gedownload en geïnstalleerd te worden! U kunt direct bij al uw e-mails, zonder dat u daar dingen voor hoeft te doen. Het enige wat u hoeft te doen is inloggen, waarna u alle mogelijkheden tot uw beschikking heeft. Dit is vooral erg handig in internetcafés waarbij u de rechten niet heeft om software aanpassingen te doen.

Gebruiksvriendelijk programma

Dit webmailaccount is bijzonder eenvoudig bereikbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Dat is prettig, want op deze wijze vormt het een goed alternatief voor Gmail en Hotmail. Net als de bekende e-mailservices, kan ook de e-maildienst van Skynet aan mailprogramma’s op een desktop gekoppeld worden. Bovendien zijn er applicaties waarmee een account ook vanaf een smartphone of tablet eenvoudig bereikt en gebuikt kan worden.