Goede Cafetaria in Rijssen

Op zoek naar een cafetaria in Rijssen?

Heeft u zin in een warme snack en zoekt u een cafetaria in Rijssen? Dan raden wij u cafetaria Te Morsche aan. Zij zitten al sinds 1961 gevestigd in Rijssen en zijn van eenmansbedrijf uitgegroeid naar een compleet bedrijf. Te Morsche heeft namelijk naast een tankstation, garage en wasserette ook een cafetaria en bakkerij. De medewerkers van Te Morsche heten u graag welkom in de pas vernieuwde shop. U kunt bij de nieuwe professionele bakkerij diverse soorten broodjes, snacks en overheerlijke salades bestellen.

Laat uw lunch verzorgen door een cafetaria

Heeft u geen tijd om zelf uw lunch te verzorgen? Cafetaria Te Morsche verzorgt graag uw lunch of de lunch voor meerdere personen. Dagelijks bakken zij warme snacks, verse broodjes en bereiden ze salades. De heerlijke broodjes bij Te Morsche in Rijssen worden altijd met verse ingrediënten bereid. Of u nou een broodje filet, roomkaas of juist een omelet met ontbijtspek wilt, bij hen bent u aan het juiste adres. Wilt u liever een wit pistoletje in plaats van een zachte bol? Dan betaalt u een kleine toeslag. Te Morsche zit gevestigd aan de Jutestraat 5 in Rijssen.

 

Bestel een broodje of warme snack in Rijssen

Iets bestellen bij cafetaria Te Morsche is niet moeilijk. Het moeilijkste is het maken van een keuze uit het uitgebreide menu broodjes en warme snacks. Bekijk de bestellijst hier. Als u eenmaal een keuze hebt kunnen maken kunt u uw bestelling doorgeven aan één van de medewerkers van Te Morsche. Vergeet niet om dit minimaal een uur van te voren te doen. U kunt hen bereiken via 06-57942040 of per mail via broodje@termorsche.nl. Op deze manier proberen zij lange wachtrijen te voorkomen en zo bent u verzekerd dat uw favoriete snack of broodje op tijd klaar is.