De beste LED strips en LED profielen

Duurzame lampen goed voor jou en het milieu

Elk huis heeft wel meerdere lampen in huis, maar die zijn niet altijd duurzaam. Lampen zijn erg belangrijk voor in huis en op straat, en er worden verschillende lampen gebruikt. Gloeilampen zijn bij iedereen wel bekend en ze zijn ook al meer dan 100 jaar oud, maar zijn ze duurzaam? Het voordeel van de gloeilamp is dat die erg goedkoop is, maar hierbij gaat er vooral verloren aan warmte. Tegenwoordig worden er veel Ledlampen gebruikt omdat deze goed zijn voor het milieu en voor je portemonnee. De lamp is wel duurder om aan te schaffen, maar uiteindelijk bespaard het veel meer energie dan een gloeilamp waardoor de energiekosten ook lager zijn.

LED Strips voor een mooie verlichting

Verlichting was een belangrijk uitvinding in de geschiedenis, omdat tegenwoordig erg veel apparaten op elektriciteit werken. Er zijn verschillende lampen met allemaal dezelfde functie, licht geven natuurlijk. Maar of ze allemaal even goed zijn voor het milieu, is niet zo. Vroeger werd er alleen verlichting gebruikt om de omgeving beter zichtbaar te maken, maar tegenwoordig wordt het ook veel gebruikt als sfeerverlichting. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in LED Strips is LedProfiel.nl. Met de LED Strips en LED profielen van LedProfiel.nl is het mogelijk om een sfeervolle verlichting te produceren in huis. Voor mooie led strips en led profielen kan je hier perfect terecht.  Deze verlichting is perfect voor in de woonkamer als sfeerverlichting en op de slaapkamer.

Waarom Ledverlichting in plaats van Halogeenlampen

De technologie van lampen gaat tegenwoordig er snel waarbij Samsung een lamp heeft ontwikkeld dat meerdere kleuren kan laten zien. Deze kleuren kan je besturen via je smartphone waardoor je je kamer er anders uit kan laten zien. Een andere lamp dat ook veel energie verbruikt zijn halogeenlampen. Deze lampen zijn alsnog goedkoper dan Ledlampen, maar het nadeel van deze lampen is dat ze na 15 jaar €40,- meer hebben gekost omdat ze niet duurzaam zijn. Besparen op energie is makkelijker dan de meeste mensen denken, want als je in plaats van de lampen, daglicht gebruikt bespaar je ook al wat energie. Ook kamers die je verlaat, dat de lampen dan worden uitgedaan want zonder dat je het weet kunnen die lampen uren aan blijven staan. Verlichting kan je nu op de raarste plekken plaatsen, maar dat alsnog wel erg handig is. LedProfiel.nl heeft verlichting in kapstokken zitten zodat, wanneer er weinig licht is, je alsnog kan zien welk kledingstuk waar hangt.