www.horecatex.nl

Bedrijfsnaam: Horecatex Plaats:
Telefoon: Website: www.horecatex.nl
www.horecatex.nl
Horecatex levert schorten en sloven voor de horeca tegen zeer concurrerende prijzen doordat er rechtstreeks wordt afgenomen van een Horecakleding producent in het buitenland (binnen de EU). Door het rechtstreekse contact met de producent kunnen wij controle houden op de kwaliteit en altijd zorgen voor een grote voorraad.

Door het overslaan van importeurs en groothandels kunnen wij de beste kwaliteit leveren tegen de laagste prijs, wat ons een aantrekkelijke partij voor u als klant maakt. Wij leveren alleen aan eindgebruikers en zijn geen groothandel en kennen geen minimumaantal wat betreft afnames.

UITSTRALING
Horecakleding is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf, het logo, de kleuren en de kwaliteit van de Horecakleding dragen bij aan een positief imago. Uw klanten zullen uw bedrijf herkennen aan het logo, maar ook aan de Horecakleding die het personeel draagt, dus een goede kwaliteit is van groot belang.

Wanneer uw personeel dezelfde kleding draagt zijn ze goed herkenbaar voor de klant en stralen professionaliteit uit.

Onze bedrijfskleding is gemaakt van de allerbeste stoffen die gemaakt zijn om lang mee te gaan zowel bij vaak wassen als chemisch reinigen.

Horecatex is toegevoegd door Nezha Bentarcha via IP adres 145.133.247.101.

www.samsonsites.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.