www.brainsteps.nl

Bedrijfsnaam: Brain Steps Plaats:
Telefoon: Website: www.brainsteps.nl
www.brainsteps.nl
Brain Steps
Het meest complete burn-out programma van Nederland.
– Beweging

– Voeding
Uit onderzoek blijkt dat er een relatie is tussen stress en voeding, zowel in de positieve als negatieve zin. Het is onbegrijpelijk dat bij behandeling van burn-out geen noemenswaardige aandacht wordt besteed aan de voeding. Voeding is de brandstof van lichaam en geest. Burn-out cliënten hebben vaak een gigantisch tekort aan energie. Voeding kan daarin een grote rol spelen.
Brain Steps begeleidt de burn-out cliënt naar een volwaardige voedingspatroon, waarbij de emotionele problematiek inzake voeding zeker niet onberoerd blijft.

– Cognitieve coaching
Cognitieve Coaching is een coaching – wijze waarbij de manier waar op je de wereld waarneemt en interpreteert centraal staat.
Het begrip cognitie moet hierbij zo breed mogelijk genomen worden. Waarnemen doe je met je zintuigen zoals je oren, ogen en neus. Interpreteren doe je met je gedachten over datgene wat je waarneemt.
Bij cognitieve coaching wordt ervan uitgegaan dat de manier waarop je de wereld waarneemt en interpreteert invloed heeft op je gevoelsleven en je handelen.
Wanneer je de wereld standaard vanuit een negatief daglicht bekijkt, zullen je gevoelens en gedachten over de wereld negatief zijn.
Vanuit deze bevindingen en de hypnotherapie coachen wij burn-out cliënten, waardoor zij in staat zijn om super snel te herstellen.

– Hypnotherapie

Brain Steps is toegevoegd door Albert van Gorkum via IP adres 145.133.247.101.

www.samsonsites.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.