Uw woning vrij van houtworm, boktor of wesp

Laat houtworm snel bestrijden

Houtworm bestrijden laat je over aan een pro die weet wat ie doet. Het verwijderen van dit diertje gaat vaak gepaard met chemicaliën, of zelfs bevriezing. Raadpleeg daarom een goede ongediertebestrijder die garantie geeft op het bestrijden van de houtworm. OBenP is zo’n ongediertebestrijder in Noord Brabant die al 15 jaar ervaring heeft met houtworm behandeling, en dus weet wat ie doet!

Boktor bestrijden

De boktor zelf richt geen schade aan aan uw woning, maar de larven van de boktor wel. Sterker nog, de larve van vrijwel elke boktor wereldwijd doet zich tegoed aan onbehandeld hout dat niet meer leeft. Een boktor kan effectief bestreden worden door een goede ongediertebestrijder die weet wat hij doet. Wanneer het boktor bestrijden niet goed gebeurt, blijf je zitten met de gebakken peren, oftewel de boktor. Bij OBenP krijg je de garantie dat het diertje na het boktor bestrijden zeker wegblijft.

Wespennest verwijderen

Er circuleert op internet een filmpje van een man die het wespennest verwijderen met z’n blote handen doet. Dit is doorgaans niet de beste manier voor het wespennest verwijderen. OBenP heeft beschermende kledij, en andere hulpmiddelen om het wespennest verwijderen van een wespennest zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Blogboy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.