Trouwlocatie Veluwe

Een geweldig huwelijksfeest bij een trouwlocatie op de Veluwe


De Veluwe is een perfecte trouwlocatie waar uw de mooiste dag van uw leven kunt ervaren. Naast een goede locatie om elkaar het ja-woord te geven, is een goede feestlocatie ook erg belangrijk. Het is misschien wel de nachtmerrie van ieder bruidspaar dat het feest één grote flop wordt en iedereen alleen maar saai aan tafel zit. Daarom een aantal tips om uw bruiloftsfeest gegarandeerd te laten slagen. 
 
Sfeer en gezelligheid zijn helaas niet te koop, wel zijn er verschillende trouwlocaties op de Veluwe waar u uw eigen sfeer kunt creëren. Hieronder vind u een aantal tips die u kunt toepassen voor een goede sfeer op uw huwelijks feest:
  • Zorg dat er zo min mogelijk stoelen en tafels staan;
  • Zorg voor een goede catering;
  • Maak van te voren goede afspraken met de trouwlocatie;
  • Zorg voor een aankleding van de locatie in uw eigen stijl;
  • Vind een locatie die niet te groot is voor het aantal gasten.
 
Uw huwelijksdag is een erg bijzondere gebeurtenis, waarbij als afsluiter een geweldig feest bij past. Een perfecte trouwlocatie op de Veluwe met een gemoedelijke sfeer is Hoeve Kindergoed. U kunt bij deze oude boerderij uw bruiloft vieren in alle privacy met uw gasten. Bij deze vakantieboerderij is een grote feestzaal te vinden met een podium, bar en luxe keuken. Hoeve Kindergoed in Ermelo is dé flexibele huwelijkslocatie op de Veluwe waar je de catering geheel naar eigen smaak kunt invullen en uw huwelijksfeest naar eigen wensen kunt aanpassen. 
 
Geïnteresseerd in deze trouwlocatie of wilt u meer informatie? Bel gerust naar 0341 55 43 23 of stuur een mail naar info@hoevekindergoed.nl.