Theater in tilburg

Theaters Tilburg is heigenlijk een schouwburg. Er zijn veel leuke theaters in Tilburg Maar er is er niet één zoals theater de nwe vorst!
De NWE Vorst is het leukste theater in tilburg.
 
 
Behalve zang, dans en toneel doet de NWE vorst nog meer om de Tilburgers te vermaken. Kindervoorstelllingen, pop up cimena dansavonden voor jeugdigen en 'oudere jongeren'. De NWE Vorst heeft een gezellig theater cafe, waar je naast koude dranken ook voortreffelijke koffie kunt drinken.
 
 
Naast theater in Tilburg, ook netwerken in tilburg!
 
Elke laatste dinsdag van de maand is er 'Open Cofee', waarbij ondernemers de gelegenheid krijgen elkaar te ontmoeten en hun netwerk uit te bouwen. Gezellig Een nuttig tegelijkertijd! et netwerken gebeurt in het theatercafe, en in de grote binnenstadtuin die via het theatercafe toegangkelijk is.
 
 
Tilburg is een stad met creatievelingen. Doordat Tilburg de enige stad in brabant is met opleidingen in muziek en toneel biedt De NWE Vorst oefenruimtes aan voor studenten en kleine lokale toneenverenigingen, om zo de nieuwe aanwas van jong talent te waarborgen.
 
Dus naast toneel, en het standaard theater werk timmert theater goed aan de weg, en staat daarom bekend als het gaat om de term theater Tilburg!