Schoonheidssalon tilburg

Woont u in Tilburg, en bent u op zoek naar een fijne schoonheidssalon voor huidbehandelingen voor de verjonging van uw huid? Dan zoekt u naar Verbluffend Anders. Dé schoonheidsspecialiste Tilburg: Lya Swaans, heeft met haar schoonheidssalon Tilburg Reeshof: Verbluffend Anders, een mooi concept neergezet. U kunt er voor diverse schoonheidsbehandelingen terecht:

Schoonheidsspecialiste Lya werkt onder andere met vitamine A, C en E voor een oppepper van de huid, appelstamcellen die de huid repareren en hexapeptide wat zorgt voor een natuurlijke lifting van de huid. De hoogwaardige gezichtsbehandelingen hebben als doel:

  1. Verstevigen van de huid
  2. Aanmaken van collageen
  3. Reduceren van ouderdomsvlekjes
  4. Bevorderen van celvernieuwing
  5. Het te lijf gaan van rimpels
  6. Goede doorbloeding
  7. Verminderen van zwarte kringen onder de ogen
  8. Huidverbetering
  9. Huidverjonging

Bij geen andere schoonheidssalon wordt u zo in de watten gelegd, en het resultaat is fantastisch.

Behalve anti aging ook verantwoord afvallen met PowerSlim

Lya Swaans is naast naast schoonheidsspecialiste in Tilburg Reeshof ook voedingscoach. Met Behulp van PowerSlim producten zorgt Lya voor een plan van aanpak naar een streefgewicht. Het PowerSlim programma bestaat uit verschillende fasen en het assortiment uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de eerste fase wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis. Belangrijk hierbij is dat u niet hoeft af te zien om af te vallen. Alles is eenvoudig in te passen in uw dagelijkse routine en ook de rest van het gezin kan met u mee genieten. Met de gezonde voeding die eiwitrijk en koolhydraatarm is en de beweging die bij u past, ontstaat er een gezonde levensstijl. Verbluffend Anders is hét adres voor Powerslim Tilburg.