Permanente make up verwijderen

Verwijderen van permanente make-up
Wilt u uw permanente make-up verwijderen? In 2 tot 3 behandelingen kan de permanente make-up gecorrigeerd en verwijderd worden bij Spa-Beauty in Amsterdam. Deze kliniek is gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up en kan het ook weer op een veilige en nette manier verwijderen. Tussen twee behandelingen zitten vaak 4 tot 6 weken zodat het lichaam zich kan herstellen. Na één behandeling ziet u vaak al resultaat. Voor het corrigeren is één behandeling zelfs vaak al voldoende. Voor meer informatie, neem contact op met Spa-Beauty. (020 – 614 10 20)
 
Corrigeren van permanente make-up
Is het resultaat van het zetten van permanente make-up niet zoals afgesproken of u verwacht had? Laat uw permanente make-up dan verwijderen of corrigeren. Spa-Beauty hanteert speciale technieken die het mogelijk maken de pigmentaties geheel of gedeeltelijk te verwijderen. Ook voor het corrigeren bent u hiervoor aan het juiste adres. Dus ook wanneer u niet tevreden bent over uw permanente make-up, kan Spa-Beauty deze eenvoudig corrigeren en perfect op kleur brengen voor de natuurlijke look. Want dat is wat Spa-Beauty doet, het aanbrengen van permanente make-up, dat bijna niet van echt te onderscheiden is.
 
Betrouwbare kliniek
Spa-Beauty heeft al meer dan 12 jaar ervaring in het verzorgen van haar klanten. Ze zijn echter niet de enige kliniek in Nederland die deze diensten aanbiedt. Het lijkt vaak aantrekkelijk om heel goedkoop uw permanente make-up te laten zetten. Let daarbij wel op dat de kliniek beschikt over de juiste vergunningen. Anders is het resultaat misschien niet zo als u hoopte. Gelukkig kunt u bij Spa-Beauty ook altijd terecht voor het corrigeren of verwijderen van uw permanente make-up. Voor een betrouwbare en deskundige kliniek, gaat u naar Spa-Beauty. Boek vandaag nog een gratis consult in. 
Kijk voor meer informatie op www.spa-beauty.nl of bel direct 06-40712101