Gel Nagellak Thuis Verwijderen (zonder het er gewoon af te krabben)

 

Ik ben al meer dan twee jaar een echte fan van gel nagellak. Zodra ik de levensstijl zonder chipping en scheuren probeerde, was ik klaar met traditionele nagellak manicures. Er is echter één ding dat ik nog steeds een beetje irritant vind aan gel nagellak, je moet terug gaan naar de salon om het te laten verwijderen. Het is onhandig en het kost vaak extra geld, dus ik doe het nooit echt, en je weet wat dat betekent. Ik heb onlangs ontdekt dat je het verwijderingsproces in principe thuis zelf kunt doen met Pink Gellac, zonder onnodig nageltrauma. Hier is hoe en wat je nodig hebt.

  • Gel nagellak remover
  • Watte schijfjes
  • 10 folievierkanten, ongeveer 1,5 inch breed
  • Een nagelvijl
  • Een oranje stok
  • Een buffer

Vijl de bovenste glanslaag van het oppervlak van elke nagel. Dit verbreekt het zegel op de lak en laat de aceton zijn werk doen. Week de watte schijfjes goed in de gel nagellak remover zodat ze goed in geweekt zijn. Wikkel de watten boven om je vingertop en dan met een folie vierkant er om heen. Nu laat je nagels ongeveer 10 minuten goed weken en verwijder vervolgens de aluminiumfolie. Als je kunt, verwijder het dan zodat het in zijn komvormige vorm blijft, met het katoen naar binnen. (Dat maakt het gemakkelijker als je wat langer moet weken).

Begin met het schrapen van de nagel met het oranje stokje of wel wood sticks. Het zou gemakkelijk los moeten komen. Als sommige plekken echt hardnekkig blijven zitten, week dan nog vijf minuten in en probeer het opnieuw. Tot slot, wrijf je nagels met een microvezel doekje om eventuele resten te verwijderen. Was je handen om alle resterende acetongeur kwijt te raken. Als je wilt, kun je nu ook op een blanke laag nagelversterker er op lakken zodat je nagels er mooi verzorgd uit zien. En dat is het! Je bent klaar!

https://www.pinkgellac.nl/pink-gellac-nail-care

Heb je al die positieve reacties gezien over de manier hoe gellak gebruikt wordt? Aarzel dan niet en bezoek de website.