Auto verhuur Apeldoorn

Huur een auto bij XLRent Autoverhuur in Apeldoorn

Voor wie een auto wilt huren kan dit het best doen bij een gerenommeerd autoverhuur bedrijf. XLRent in Apeldoorn is een professionele autoverhuurder voor uw tijdelijke mobiliteit. De ervaren medewerkers van XLRent helpen u graag met het maken van de beste keuze. Zij zijn alert, actief en geven iedere klant veel aandacht. Oftewel, klantgerichtheid is een zeer belangrijk aspect. Maak een keuze uit de ruime collectie personen- of bedrijfsauto’s uit het grote wagenpark van XLRent. Er is altijd direct een veilige auto beschikbaar. Ga veilig verder op weg met een huurauto van XLRent Autoverhuur in Apeldoorn.

Het team van XLRent Autoverhuur

Bij Autoverhuur is in de meeste gevallen sprake van sprintwerk. U wilt namelijk zo snel mogelijk geholpen worden en uw precies passende huurauto kiezen. Logisch vindt men bij XLRent in Apeldoorn. Het serviceteam van XLRent heeft een vast team bestaande uit ervaren medewerkers die erg snel kunnen schakelen. Zij staan direct voor u klaar om uw vervoer te regelen en om in uw behoeften te voorzien. Patrick Renting, Manager Verhuur, zegt hierover: “Door keer op keer de verwachtingen van onze klanten waar te maken en zelfs te overtreffen, groeit ons klantenbestand”. Kom daarom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken of bekijk de mogelijkheden op de website van XLRent Autoverhuur.

Uw huurauto laten bezorgen in Apeldoorn?

Wilt u een auto huren bij XLRent Autoverhuur? Dan kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten bezorgen. XLRent biedt u namelijk de mogelijk om uw wagen af te laten leveren en weer op te komen halen. Wilt u uw auto laten bezorgen in Apeldoorn? Dan kost u dit niks. Als u uw auto verder weg wilt laten bezorgen dan wordt er een toeslag per enkele rit in rekening gebracht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van XLRent. U kunt hen telefonisch bereiken via 055 – 539 53 22 of per mail via info@xlrent.nl.